fbpx

Rust, eenvoud en natuur

LIEFKE is ontstaan vanuit de behoefte te verstillen. Stil te staan, echt de tijd te nemen en ruimte leeg te laten. LIEFKE voldoet niet aan een standaard tijdschriftbeeld, maar kiest voor het unieke andere, de schoonheid in het gewone alledaagse. We kiezen ervoor om niet alles te vullen, maar om ruimte te maken op de bladzijdes en in ons hoofd.

LIEFKE blijft dicht bij huis en gaat niet over grenzen. We richten ons op de verhalen en het werk van onze medelanders. We laten zien wat het betekent om te wonen in ons land. Om te zijn in de Nederlandse natuur. We delen open en eerlijke verhalen met zelfgemaakt puur beeld.

We willen het anders doen in deze snelle en drukke tijd. Rust, eenvoud en natuur zijn daarom onze pijlers. We nodigen je uit meer te voelen en helpen je vertragen. We stimuleren te leven vanuit jouw natuur. We willen graag slow motion zijn. Vertraag je met ons mee?

LIEFKE magazine is een onafhankelijk magazine, we werken zonder de tussenkomst van een uitgever en zonder advertenties.

Vreugde is onze drijfveer
De natuur werkt helend
We verbinden samen
Eenvoud is schoonheid
Offline is standaard

fragiel + OERSTERK

LIEFKE is in 2015 opgericht door Yfke Metz. Een creatieveling met liefde voor fotografie, styling en schrijven. Uit schaamte voor haar uiterlijk, door een huidaandoening, hield zij zich jarenlang verborgen. Het was moeilijk geconfronteerd te worden met het vrouwelijk schoonheidsideaal dat ze standaard voorbij zag komen op televisie en in de bladen. Door bewust te kiezen om van zichzelf te houden, haar uiterlijk te accepteren en in te zien dat ze goed is zoals ze is, overwon ze haar schaamte. Met LIEFKE magazine heeft ze als doel een magazine te maken met herkenbare verhalen en echte beelden. 

×

Winkelmand

Gelukt!