In verband met de maatregelen tegen het Corona virus, hebben we onze tafelgesprekken moeten annuleren. We hopen binnenkort nieuwe data in te kunnen plannen.

Tafelgesprekken

Met elkaar rondom de keukentafel, het is een ritueel dat ingesleten raakte bij de opbouw van LIEFKE magazine. Natuurlijk ook om onze strategie te bepalen en overleg te voeren over stappen die genomen moesten worden. Maar altijd was ‘verbinden’ de voornaamste reden om samen aan tafel te schuiven.

Gesprekken voeren over het leven – hoogtepunten en dieptepunten delen – aandacht schenken en liefde ontvangen. We hebben gelachen en er is gehuild. Voor ons zijn deze momenten van zoveel waarde, dat we heel graag ook jou aan onze keukentafel uitnodigen.

Er zal geen agenda zijn, we doen geen beloftes over hoe je na afloop met nieuwe inzichten de deur uitloopt en we gaan je ook niet lekker maken met een goodiebag. De enige zekerheid die je hebt, is dat we met elkaar in gesprek gaan over het leven. Met als doel te delen en daarmee te verbinden. En natuurlijk zorgen we goed voor je.

Graag verwelkomen we je bij ons thuis. Je wordt ontvangen door Yfke Metz, oprichter van LIEFKE. Samen met haar man Robert zal zij deze middag vormgeven.

We hopen je te ontmoeten. Voel je welkom.

Locatie: Lelystad-Haven

Aantal stoelen: 8

Kosten: € 55,00 incl. BTW

Reserveren is inclusief lunch. De bijeenkomst gaat door bij minimaal 5 aanmeldingen. Na aanmelding ontvang je onze adresgegeven.

Heb je vragen? Of suggesties voor andere invulling – bijvoorbeeld wanneer je als groep wilt deelnemen – neem dan contact met ons op via: contact@liefkemagazine.nl.