TEAM

Het team van LIEFKE bestaat uit gedreven vrouwen, die sinds begin 2015 samenwerken. Niemand van dit team had ervaring met het uitgeven van een een magazine. We volgen ons hart en doen waar we van houden. We weten wat we mooi vinden, wat we graag lezen en waar we ons door laten inspireren. Dat geven we graag door. We vertrouwen op onze intuïtie. Doordat we met elkaar verbonden zijn en samenwerken, voelen we ons sterk, zeker en eigenwijs genoeg om LIEFKE te realiseren. 

Is de oprichter en bedenker van LIEFKE. Houdt zich bezig met de grote lijnen; de ontwikkeling en de look & feel. Ze is bezig met afkicken van perfectionist zijn. Wordt heel gelukkig van alles wat haar ogen mooi vinden. En leeft gelukkig samen met haar man Robert en kinderen Levi en Jade.

Yfke Metz

Houdt zich bezig met de vormgeving van/voor LIEFKE. Ze is een creatieve duizendpoot met een flinke dosis idealisme. Ze heeft haar eigen label: handwritten. Ze vindt het leven (meestal!) heel leuk en sprankelt er het liefst doorheen, samen met haar lief: Stijn.

Kitty van den Helder

Is het allerliefste bezig met letters, woorden en teksten en is dan ook schrijver bij LIEFKE. Leuk om te weten: Myrthe heeft een moestuin, doet aan yoga en ze heeft haar eigen blog: Simplify Your Life. Ze is een creatieve levensgenieter, moeder van twee en gelukkig getrouwd met Jerry.

Myrthe Johansen

Is schrijver bij LIEFKE. Leuk om te weten: ze is een ontdekker die geregeld uit haar comfortzone stapt. Zet haar passie voor styling en interieur in voor haar eigen stijlbureau: FESTIV. Is getrouwd met Roeland en dol op reizen en sporten.

Hedwig den Hartog

Houdt zich voornamelijk bezig met de ontwikkeling van de LIEFKE website. Je kunt haar wakker maken voor een goed gesprek over bewustzijn, de virtuele realiteit en menselijk potentieel. Ze heeft haar eigen bedrijf als Holistic Hacker. Oh en Yfke & Yfke zijn inderdaad familie.

Yfke Laanstra